Recensies van patiënten/deelnemers:

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reacties

Yvette (49)
een jaar geleden

Fijne en goede loop analyse gehad. Er werd goed uitgelegd wat de bedoeling was en wat ze precies konden meteen. Ook werd er gekeken naar je houding en die werd dus in de analyse mee genomen. Er werd duidelijk gezegd wat er te zien was op de analyse en ook wat de verbeterpunten zijn. Verder werd er ook meteen gezegd wat je kon doen om het te verbeteren. Ook werd er meteen laten zien wat er gebeurde als je toepaste wat er aangeraden werd zodat je ook meteen kon zien dat het idd werkte.

Maikel (34)
een jaar geleden

Bedankt voor de prettige en professionele wandelanalyse! Ik heb een goed beeld gekregen van mijn wandeltechniek en ik hoop mede door deze kennis de vierdaagse zonder al teveel klachten door te komen.

Reactie plaatsen

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reacties

Hugo (39)
een jaar geleden

Over het algemeen prima. Vooraf had nog aangegeven worden welke data deze analyse zou opleveren en welke acties aan de hand van deze data uitgezet zouden kunnen worden.
Eenvoudig uit te voeren opdrachten, deels binnen, deels buiten
Drukpunten en afwikkeling wordt duidelijk uit de data. Dit geeft inzicht. Fysio kan adhv deze data traject bepalen

Marloe (31)
een jaar geleden

De wandelanalyse heeft me door middel van een speciale drukzool inzicht gegeven in mijn wandelpatroon. De uitkomst hiervan verklaart waarom ik aan één kant van mijn lichaam klachten ervaar. Het is fijn om te weten waar deze klachten mogelijk mee samenhangen. Om aan deze klachten te werken heb ik specifieke oefeningen meegekregen die aansluiten bij de analyseresultaten. Een verbeterpunt voor de wandelanalyse is dat de apparatuur op dit moment nog niet optimaal werkt bij lichtere personen. Zo slaagde de analyse bij mij pas toen ik meer ‘stampte’ tijdens het wandelen. Een aantal dagen na de meting ontving ik de uitgebreide analyse per e-mail. Hierin is zeer veel informatie te vinden.

Reactie plaatsen

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reacties

Dane (26)
een jaar geleden

Vanwege knieklachten tijdens het hardlopen en fietsen heb ik contact opgenomen met een van de zorgprofessionals van SennoGait Nederland. Ik heb zowel de wandel als hardloop analyse laten uitvoeren. Doormiddel van een zooltje wat in je eigen schoenen wordt geplaatst wordt alle data verzameld. Het gaf direct inzicht waar eventueel de problemen zouden kunnen zitten en ter plekke wordt een oplossing bedacht waar ik mee aan de slag kon gaan. Ik ben er in ieder geval erg over te spreken, bedankt!

Theo (54)
een jaar geleden

Ze kunnen mooi laten zien hoe je loopt en waar de druk zit met lopen.

Dionne (52)
een jaar geleden

Duidelijke uitleg en goed advies gekregen.

Reactie plaatsen

Recensies van fysiotherapiepraktijken:

"Senno Gait Nederland heeft heel nauwkeurige sensoren en de zooltjes zijn breed inzetbaar in onze praktijk.

De zooltjes zijn snel in te stellen en hebben ook veel waarde voor ons peesrevalidatiecentrum omdat we hiermee het wandelpatroon van patiënten in kaart kunnen brengen.

De zooltjes geven ook waarde voor de geriatrie fysiotherapeut die voor neurologische patiënten gelijk van feedback kan voorzien en hierdoor ook beter kan monitoren op langer termijn."

Bent u nog niet volledig overtuigd?

In verschillende landen wordt ons product gebruikt, zoals:

- Spanje 🇪🇸

- Amerika🇺🇸

- Nederland🇱🇺

- China🇨🇳

- Japan🇯🇵

- Engeland🇬🇧

- Polen🇵🇱